Betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid.

Palletproductie
Sinds 1955

PKF is een van de grootste producenten van pallets, vlonders en fruit – en groentekisten in de Benelux. Er werken ongeveer 120 mensen waaronder veel jubilarissen. Dat zegt wat over onze ervaring, maar ook over de loyaliteit binnen PKF Pallets.

De jaarlijkse productiecapaciteit bedraagt 5 miljoen pallets (in meer dan 300 verschillende modellen) op twee verschillende productielocaties, namelijk Heinenoord en Oud-Gastel. Door deze twee vestigingen in het Zuidwesten van Nederland kan PKF haar klanten strategisch en logistiek uitstekend bedienen

Natuurlijk vooruit
Deze slogan hebben we natuurlijk niet zomaar gekozen. We hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo produceren we alleen duurzame pallets en doen dit op een milieubewuste manier. Een betere, groene wereld begint bij ons allemaal. Wij erkennen onze rol daarin en zijn niet bang daarin het voortouw te nemen.

Bij PKF zien we graag onze klanten terug, niet onze pallets. Alles wat we zijn en doen is daarom terug te brengen tot drie kernwaarden, die we te allen tijde waarborgen: betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid.

1895

Klompenmakerij

1910

Groentekistjes

1930

Iepenzagerij

1955

Start palletproductie

1985

Geautomatiseerde productielijnen

2000

Robots

2007

Vestiging Oud-Gastel
geopend

2010

Introductie
kartonpallets

Heden

Zelfvoorzienend

Zekerheid van kwaliteit met PKF

Kwaliteit is bij PKF een vanzelfsprekendheid, maar dat wil niet zeggen dat dit vanzelf gaat. Daarom zetten we elke dag alles op alles om de kwaliteit te waarborgen, niet alleen voor onszelf en onze producten, maar ook voor onze klanten.