Zekerheid van kwaliteit en duurzaamheid met PKF

Certificering

Kwaliteit in een product is niet wat PKF erin stopt, het is wat onze klanten eruit halen

Kwaliteit is bij PKF een vanzelfsprekendheid, maar dat wil niet zeggen dat dit vanzelf gaat, Daarom zetten we elke dag alles op alles om de kwaliteit te waarborgen, niet alleen voor onszelf en onze producten, maar ook voor onze klanten. Door zorgvuldige procedures voor de kwaliteitscontrole te hanteren worden we elke dag een beetje beter.

We maken onder andere gebruik van de volgende methoden:

• Vochtmeting: controle van gewenste vochtpercentage.
• Spijkerdetectie: detectie van uitstekende spijkers.
• Druktesters: controle voldoende planksterkte .
• Borstelmachines: verwijderen van overbodige zaagsel.

h
h

Controle staat hoog in het vaandel bij PKF.

De kwaliteit en duurzaamheid van PKF worden gewaarborgd door een aantal belangrijke vakcertificeringen. PKF wordt hiervoor regelmatig geaudit.

ISO-9001: de geaccepteerde kwaliteitsstandaard, bestemd voor alle organisaties die willen aantonen dat ze in staat zijn om te voldoen aan de eisen van klanten, wet – en regelgeving en de eisen van de eigen organisatie.

PEFC: het Programma for the Endorsement of Forest Certification, wereldwijd het grootste keurmerk voor hout en papier. Iedere vijf jaar worden de landelijke standaarden weer herzien en opnieuw getoetst. Zo worden zij continu verbeterd, hierin is PEFC uniek.

ISPM 15: om te garanderen dat levend ongedierte zich niet via houten verpakkingen verspreiden, dient dit te worden behandeld volgens de regels van ISPM 15.

40

Vrachtwagens

per dag

20000

Pallets per dag

2000

Pallets per uur

0,
5

Miljard

spijkers per jaar